Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

(Äkkipojan Helo97A - Kuusirannan Karo/04A)
s.16.1.2006
Pentueena tuli varsin voimakkaasti ja aivan liikaa emäänsä. Emä periytti vahvasti itseään. Tuli myöhäis syttyisiä ja joillekin niistä aavistus emän suvusta löytyvää lievää arkuutta (Käskevän Topista+Jetrosta lähtöistä lähinnä).

Emä hoiti pennut hyvin ja maitoa tuli myös hyvin. Aika moni pennuista syntyi ilman pussia->Kaikki jäivät kuitenkin henkiin ja olivat melko virkkuja. Syntyi kaikkiaan 9 pentua, 3 urosta ja 6 narttua joista karsin pois 2 narttua.(häntämutka ainakin toisella)

 

Koirat:
Lojo, om.Huhtala Jarmo, Sievi.

Pari kertaa jänistä pöläyttänyt, alussa muutamia vingahduksia ja sitten hiljaa. Alapurenta, pieni ja kevytluustoinen, kivespuoli, silmissä häikkää. Ei ole ollut paljoa metsässä. Koira lopetettu 9/2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lordi, om.Seppälä Teemu/Kukkonen Toni, Sievi ent.om. kasv. + oli nuorempana toisellakin omistajalla.

Syksy 2006: Lordilla loppusyksyltä sulalta maalta tunteroisen ajojakin takana. Muutama jänis on Lordille ammuttu. Myöhemmin talvella ei käytetty metsässä, kun etujalan kanssa ongelmia, ei tahtonut pysyä sijoillaan. Oli silloin toisella omistajalla ja muutenkin "kuivassa" kunnossa.
Haku ei vielä varmaa.
Haukku ihan hyvää ja soinnukasta. Kuuluvuus ok.
Ajo melko kiivasta ja kun jää jälkeen niin menee hiljaa.

Syksy 2007: Ei ole ollut juuri metsässä, lähinnä pihalla irti vain.

Syksy 2008: Alkusyksystä parhaimmillaan muutaman tunnin ihan OK ajoja. Syksymmällä myin koiran Sieviin. Siellä sillä meni pari kuukautta totutellessa, ennenkuin hommasta tuli yhtään mitään. Loppukaudesta muutaman tunnin ajoja joitakin.

 

 

Rocky, om.Kunelius Keijo & Korkia-Aho Marko, Nivala/Sievi.

Vain muutaman kerran metsään pääsi.

                                                             

                                                              

                                                                                                                                                                                                       

Kippa, om. Lehtimäki Esko, Kärsämäki (07/2009 alk.) ent. om. kasv.

Syksy 2006: Kipalla muutamia ajoja emänsä kanssa ja kaatokin yhdessä emän kanssa.  Pisimmillään emänsä mukana metsässä n.10h. Ei tietoa kuitenkaan, että ajoiko vain emäänsä. On myös ajanut hieman jo yksinkin.
Haku oli jo pienenä pentuna hyvää ja laajaa! Sitten syksyllä ei hakenut yhtään eikä tuntunut tietävän hajuista mitään. Nyt vanhempana taas jälki kiinnostaa. Hieman samoja oireita kuin emällään nuorena.
Haukku on parempi kuin emällään, kun jää jälkeen niin hieman urosmaista ja Helon ääntä muistuttavaa. Kuuluvuus ok.
Ajolla saattaa mennä vielä hiljaakin kun jää jälkeen, ei vielä tarkkaa analyysiä tästä koirasta. Syksymmällä sen sitten näkee kuin ajaa...

Syksy 2007: Muutama ajonpätkä, vähän metsässä.

Syksy 2008: Alkusyksystä vaihtelevasti ajoja, välillä ei hommasta tullut mitään ja parhaimmillaan muutaman tunnin hyvä ajo hyvin haukkuen. Myöhemmin syksyllä ja talvella joitakin kertoja metsässä, mutta ajoi äänettä, jos ajoi.


Näyttely Kälviä, Ruotsalo 7.7.07 Nuo Eh, Nuk 1./J.Silta
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lulu, om. Alho Arja, Lahti.

Aiemmin eleli Pudasjärvellä. Yksi ajonpätkä, terveydessä ongelmia. Oli muutenkin ollut aiemmin "kevyessä" kunnossa... Koira lopetettu 7/2007, kipuja ym. oli ollut. Muutakin kantautui aikaisemmasta koiranpidosta korviin...


              
Peluri (kuts.Heta), ent. om.Pinola Väinö, Oulainen.

Tietääkseni nuorena ainakin muutama ajonpätkä mutta äänettä. Ei ollut silloin monesti metsässä. Omistaja oli myynyt koiran jonnekkin Pudasjärvelle, eikä ole edes yhteystietoja ottanut...

Pike, om.Laitala Jari, Nivala.

2008 Syksyllä/talvella jo pitkiä ajoja ja muutamia kaatoja.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2019 Haukkuhurtan kennel - suntuubi.com